Web Yazılım

Web yazılım çözümleri hayatınızı kolaylaştırıyor. Artık web sitenize kendi resimlerinizi ekleyebilir, yazılarınızı yayınlayabilir ve kendi sayfalarınızı kolayca oluşturabilirsiniz

Web Tasarım

İhtiyacınız olacak olan web sitesi güncelleme gerektirmiyorsa, amacı daha çok tanıtım ise daha düsük maaliyetlere herhangi bir programlama olmayan statik sayfaları olan tasarım kurgulanır

E-Ticaret Yazılımı

Artık bilgisayarı olan her ev ve işletme birer mağaza oldu. Siz de sanal mağazacılıkla bu platformda yerinizi almalısınız.

 

 

Sunucu Hizmetleri

Html, asp,aspx, php, perl gibi statik, dinamik ve interaktif sayfalarınızı bulundurabileceğiniz, kendi uygulamalarınızı kullanabileceğiniz hizmet ile

Baskı Uygulamaları

Firmanızı tanıtın, sevdiklerinizi sevindirin. İster tek tek, ister adetli tişört baskı uygulamaları yapalım. Toplu alımlarda özel indirimlerden yararlanın. Firmanızın tanıtımına katkı sağlayın. Sevdiklerinizi özel günlerinde sevindirin. Parti ve davet günlerinize renk katın.

İnternet Reklamı

web sitenizin ve işletmenizin reklamını *Google™ reklam platformunda yapın. *Google™ arama motorunda sattığınız ürünlerle ilgili ilk sayfada görünmek istemez misiniz? İnternetten para kazanmak istiyorsanız *Google™ reklam platformu sizi bekliyor.

Müşteri Takip Uygulaması

 Müşteri Takip uygulaması Tüm Müşteri ve personelerinizi 
Ödemelerini takip yapabilir ve Müşterilerinizin Ödemelerini 
bu uygulama sayaesinde kontrol edebilirsiniz 

Crm

Dünyanın her yerinden müşterilerinizi izleyin. Müşterilerinizin tüm bilgilerini kaydedin. Yaptığınız her görüşme adımını kaydedin. İstediğiniz gün ve saate randevu oluşturun. Müşterilerinize sistem üzerinden özel formatlı e-mail gönderin. Müşterilerinize sistem üzerinden sms gönderin. Firmanızın performansını izleyin.

Sms

müşterilerinize hızlı bilgilendirme mesajı geçmenizi ve ürünlerinizin kampanya, duyuru ve tanıtımını en güvenilir biçimde ve doğrudan hedef kitleye yapmanızı sağlar. günümüzde aktif yaşam ve iş temposu içerisinde, üyelerine daha etkin biçimde ulaşmak isteyen dernekler, siyasi partiler, belediyeler, vakıflar ve diğer sivil toplum kuruluşları Toplu SMS sistemlerimizi aktif biçimde kullanmaktadırlar.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak Ve Hizmet Talebi için

 Teknolojik gelişmeleri takip ediyor ve sunduğumuz çözümlerde teknolojinin sunduğu tüm olanaklarını istekleriniz doğrultusunda kullanmaya çalışıyoruz

Söz verdiğimiz gibi İşinizi önemsiyoruz, zamanınızın ne kadar değerli olduğunu kesinlikle çok iyi biliyoruz. Biz herzaman söz verdiğimiz gibi projelerinizi zamanında hayata geçiriyoruz ve olası riskleri sizinle paylaşıyoruz.

Gelişime açığız Başkaları tarafından üretilmiş olan yazılımları ithal etmek yerine, yazılımı kendi bünyesinde üreten firmalar arasında olmak istiyoruz. İhtiyaçlarınızı tümüyle karşılayan sistemleri kendi bünyemizde geliştirmek istiyor, bu sebeple Ar&Ge’ye önem veriyoruz.

 2N YAZILIM 2010 ortalarında  kurulmuş olup çalışmalarını freelance  olarak  sürdürmüştür.Bu süre zarfında oluşturduğu müşteri ailesine iyi hizmet sunmak  için vede oluşumunu globaleştirmek için 2013 ortalarında kurumsalaşmaya adım atmıştır web tabanlı yazılım, tasarım  mobil ve masaüstü yazılım çözümleri sunan, kısacası “İnternet Teknolojisi’nin Tüm Renkleri” ile sizlere hizmet vermeyi ilke edinmiş bir yazılım firmasıdır.

6 kişilik deneyimli ekibiyle ile sizin için paket veya özel çözümler üretiyor, hayata geçiriyoruz. Sürekli olarak geliştirdiğimiz, yeni proje ve yazılımlarımız ile siz müşterilerimize alternatifli çözümler sunuyoruz.

“HAYALERİNİZİN SAVAŞINI  ZAFERLEŞTİRİYORUZ"

Hedef Belirleme

Müşteri istekleri doğrultusunda hedefler belirlenir.


Değerlendirme

Gerekli değerlendirmeler ve analizler yapılır.


Uygulama

Uygulama en kısa sürede hayata geçirilerek müşteri memnuniyeti sağlanır.